Bemutatkozás

Tíz éven át szerkesztett és vezetett milliós nézettségű TV-műsorokat. Kormányszóvivőként szereplője és formálója volt a nagypolitika kommunikációs tevékenységének. Trénerként és tanácsadóként 20 országban vezetett kurzusokat és adott tanácsokat nemzetközi vállalatok vezetőinek. Alapító-elnöke az Impact Works-nek, ahol 25 munkatársával száznál is több ügyfélnek nyújtottak támogatást szervezetfejlesztési és munkáltatói márkaépítési területen.

Kérje fel előadónak, hogy meghallgassa történeteit, átélje kalandjait és hasznosíthassa tapasztalatait izgalmas és egyben szórakoztató formában.

Online kurzusok

Miben és hogyan segít online képzésünk?

2020 tavaszán gyökeresen megváltozott a legtöbb vállalat működése. A tartós távmunka kényszere miatt, az online tér lett informális kapcsolataink mentőcsónakja és a legfontosabb tárgyalások helyszíne egyaránt. Mire kell figyelni egy online prezentáció során? Hogyan kell egy ilyen helyzetre felkészülni? Hogyan tudom a hallgatóságomat meggyőzni, ha közben nem is biztos, hogy rám figyelnek?

Többek között ezekre a kérdésekre ad választ a 7 videós lecke köré épülő online képzésünk, melynek során bemutatjuk, hogyan lehet érdekes, hatékony és élvezetes előadásokat tartani virtuális és valós környezetben egyaránt. A három különböző csomagban elérhető képzésünk közül kiválaszthatja az ön számára leginkább megfelelőt, a klasszikus e-learning kurzustól kezdve, az interaktív házi feladatokat tartalmazó programon át, egészen a virtuális (utánkövető) konzultációval ellátott fejlesztő csomagig.

Tudjon meg többet a képzésről

Előadások

Gondolkodj kicsiben!

Mi a megfelelő emberi hozzáállás vezetőként, vagy munkavállalóként a másik emberhez a feje tetejére állt világban? Mi kell ahhoz, hogy a beláthatatlan ideig tartó változásból megerősödve, egymás felé több bizalommal kerüljünk ki? Az előadás a „marginal gains” koncepcióján alapuló mindenki számára elérhető, pénzbe nem kerülő praktikus megoldásokat ajánl – kis lépéseket, nagy hatással.

Kérjen ajánlatot személyre szabott, online vagy offline előadásra a témában!

Személyes varázs

A karizmatikus vezető

Sokan szeretnének karizmatikus vezetővé válni, ám a legtöbben azt gondolják, hogy erre születni kell. Az interaktív előadás célja, hogy bebizonyítsuk, nem kell karizmatikusnak születni, azzá is lehet válni. András az elmúlt évtizedben trénerként és tanácsadóként vezetők százait támogatta abban, hogy ezt elérjék, és ennek a munkának a tapasztalataira alapozva építette fel előadását, melyben olyan kommunikációs trükköket és technikákat mutat be, amelyek segítségével a vezetők pozitívan alakíthatják a róluk kialakult képet.

Kérjen ajánlatot személyre szabott, online vagy offline előadásra a témában!

Build your own charisma
Krízis és karizma

Kíváncsiság

Nyisd ki a szemed: a kíváncsiság inspiráló ereje

Hogyan tudunk inspirálni másokat pusztán azzal, ha érdeklődést mutatunk irántuk? Hogyan tudnak a szervezetek profitálni egy empatikusabb, emberközpontú vezetői stílusból? Mely ’soft skillekre’ van leginkább szükségünk egy olyan korban, ahol szinte minden feladatot gépek végeznek el helyettünk? András személyes történetein és egyéb izgalmas eseteken keresztül mutatja be, hogy a kíváncsiság nem csak a gyerekek privilégiuma, hanem egy eszköz, attitűd, amit érdemes fejleszteni, többek között annak érdekében is, hogy erősödjön az újabban mélyrepülésben lévő bizalom vezető és vezetett, egyén és szervezet között.

Az előadás végére a résztvevők számára világossá válik, hogy kérdésekkel, pozitív attitűddel és több kíváncsisággal, egyéni és szervezeti szinten egyaránt fejlődhetünk, sőt akár céges szinten is sikeresebbek lehetünk.

Kérjen ajánlatot személyre szabott, online vagy offline előadásra a témában!

Kiégés

Nem mondtam el senkinek, elmondom hát… Nektek!

E személyes hangvételű, tabut döntő előadásában András saját bőrét viszi a vásárra. A vele történteken keresztül is beszél és hív közös gondolkodásra a mentális egészségünk hanyatlásának okairól és a lehetséges megoldásokról. Kiindulópontja, hogy bár sok szempontból egyre jobban élünk, valójában egyre rosszabbul vagyunk. Globálisan az emberek alig több, mint 10%-a szereti a munkáját. A fejlett országokban a munkahelyi hiányzások vezető oka a depresszió és a krónikus szorongás. Évről évre rohamléptekben növekszik az antidepresszáns és szorongásgátló szerek fogyasztása. Vajon milyen okok állhatnak a riasztó adatok mögött? Mit tehet egy vezető annak érdekében, hogy megóvja önmaga és munkatársai mentális egészségét? Hogyan tesz a sebezhetőség erőssé? Interaktív előadásával András legfontosabb célja, hogy amit a legtöbben magánügynek tartanak, és így magukra is maradnak a bajban, azt tegyük közüggyé – elsőként azzal, hogy legalább beszélünk róla.

Kérjen ajánlatot személyre szabott, online vagy offline előadásra a témában!

Történetmesélés

„Storytelling” az üzleti világban

A történeteknek erejük van, olyan erejük, amit az üzleti életben – ma még – ritkán használunk ki, pedig már a Homo Sapiens evolúciós fejlődésében is komoly szerepet játszottak a közös történetek: ezek kötöttek össze nagyobb közösségeket a kollektív tudás továbbadásának platformjaként.

Az előadás végére a résztvevők számára világossá válik, hogy a történetek segítségével, illetve azok struktúrájának, elemeinek tudatosabb alkalmazásával meggyőzőbben és emlékezetesebben tudunk kommunikálni, egyúttal nagyobb hatást tudunk gyakorolni partnereinkre, és végeredményben hatékonyabb értékesítőkké válhatnak.

Kérjen ajánlatot személyre szabott, online vagy offline előadásra a témában!

A történet ereje

Hogy találd meg a saját történeted?

Storytelling In Business

Egyéb előadások

Többet, többször, tökösebben

Személyes Márkaépítés

Nem mondhattam el senkinek…

Prezentációs tippek

Munkáltatói márkaépítés: QC tool

Sajtó

Interjúk és médiaszereplések

ATV Classic – Batiz András

Forbes: Kilövés

Pimaszúr átcuccol – első rész

Pimaszúr átcuccol – második rész

Vélemények

„I had the pleasure to be taught in several Media Trainings from Mr. Batiz. His professional, demanding but person oriented approached brought me further in my preparation for public appearances. Well invested time … and money”

„András is a fantastic trainer, I participated in one of their communication courses. It was simply the best training I’ve ever received on this subject. He’s funny, sharp and very knowledgeable.”

We worked together with Andras on my presentation skills in a several week course. I am not here to decide how much I succeeded, but I definitely make use all the tricks and tips literally every day. The course was completely tailor made and focused on my needs. I admire the drive and professionalism of Andras and his team. I enjoyed very much this extraordinary learning experience. I would recommend Andras and the Impact Works to everyone who needs a bit of polishing on his/ her communication skills… like most of us do.

„András is simply the best instructor I’ve ever met.”

„Volt szerencsém részt venni az Impact Works egyik két napos prezentációs tréningjén. Andrásnak sikerült pár óra alatt feloldani a saját és a csapat szkepticizmusát és bebizonyítani, hogy igenis bőven van még mit tanulnunk erről. Jól és ijesztően gyorsan ráérzett a gyengeségeinkre és arra, hogy mik az erősségeink + régen nevettem ennyit magamon.”